GUSTUL INGREDIENTELOR DE CALITATE

Gustul este motivul pentru care am ales sa facem aceasta meserie

Exigenți din fire și totodată conștienți de natura gourmet a celor care ne trec pragul, folosim doar materie primă de excepție, de la producători care ne împărtășesc valorile.

Ciocolata din deserturile noastre are personalitate puternică, de avangardă, și caracteristici aparte. Furnizorii noștri sunt două nume mari: Valrhona și Icam.

Producătorul de ciocolată din valea Rhonului (de unde și numele – Valrhona) a fost primul care a înțeles influența profundă a locului unde se cultivă materia primă. Solul, soarele și apa imprimă boabelor de cacao caracteristici unice, pe care un ciocolatier priceput le scoate în evidență prin produsele sale. Au apărut, astfel, o serie de ediții Grand-Cru, pe care le veți regăsi și în meniul nostru. Gran Couva, Porcelana, Caraibe sau Guanaja sunt cupaje de boabe de cacao din anumite regiuni, cu terroir excepțional.

Celălalt producător îndrăgit de cofetarii noștri este Icam. S-a dezvoltat ca o afacere de familie, în Italia anilor `40, și a rămas în familia Agostoni până astăzi.

Icam este un nume cu rezonanță, fiind un producător de ciocolată premium, cu grijă la întregul traseu, de la boabă până la tabletă. Icam și-a luat angajamentul de a produce ciocolată de calitate superioară, adoptând practici sustenabile și etice, cu un impact pozitiv asupra comunității și mediului înconjurător.

Pentru produsele lactate am ales un nume de referință la nivel mondial: Elle&Vire Professionnel, brand premium franțuzesc. Povestea lor a început în 1945, în Normandia, zonă renumită pentru calitatea laptelui. Astăzi, Elle&Vire Professionnel este brandul preferat al bucătarilor cu stele Michelin și al cofetarilor din echipa noastră. Calitatea produselor lor se datorează prioritizării condițiilor speciale de creștere a animalelor, care petrec anual 210 zile pe pajiști, din aprilie până în octombrie.                                             

Vanilia, ouăle proaspete, făina, fructele pentru dulcețuri, piureurile pentru înghețate, pastele din nuci, mierea, au fost și ele îndelung căutate și atent alese, pentru a vă oferi nu doar ceva dulce, ci o experiență complexă, de neuitat.

ROMANESTI ISTORICE

CARMEN SYLVA

REGINA MARIA

TAKE IONESCU

GEORGE ENESCU

ROMANESTI DIN EPOCA DE AUR

AMANDINĂ

SAVARINĂ

CARPAȚI

COSMOPOLITE

JARDIN D’EDEN

LE PETIT – ANTOINE

FORET – NOIRE

TROIS CHOCOLATS

POIROT

ROCHER

PASSION

COCOZETTE

MADEMOISELLE TONKA

EXOTIC

MEDOVIK

Verină TIRAMISU

ELISABETA

FARA ZAHAR

SUBLIME

Verină CHEESECAKE

TARTE

SENSATION BLANCHE

MISS COCO

CITRON

TARTĂ FRANGIPANE CU FRUCTE

CHECURI SI ALTE BUNATATI

CHEC DE MAMAIE (MARMORAT)

CHEC CU CIOCOLATĂ ȘI PORTOCALE

CHEC CU PRUNE, MIGDALE ȘI ROM

CHEC CU CITRICE

PRĂJITURĂ MIRCEA

PANDIȘPAN CU VIȘINE

CRUMBLE CU PRUNE

BROWNIE CU CAFEA

BROWNIE CU ARAHIDE

NEGRESĂ VEGANĂ CU COCOS

FURSECURI, BISCUITI si ALTE DELICATESE

MACARONS cutie 6 bucăți

PRICOMIGDALE cutie 6 bucăți

FONDANTE cutie 12 bucăți

PORTOCALE ÎN CIOCOLATĂ

PRUNE ÎN CIOCOLATĂ

TURTĂ DULCE decorată artizanal

PIERSICUȚE

PIȘCOTURI PUFOASE

BEZELE AROMATE

CORNULEȚE cu magiun de prune și nucă

MIX ALUNE CARAMELIZATE

SĂRĂȚELE cu telemea și semințe

BISCUIȚI CU STAFIDE

BISCUIȚI CU CAFEA

BISCUIȚI CU CACAO ȘI PORTOCALE

BISCUIȚI CU CITRICE

BISCUIȚI CU SCORȚIȘOARĂ ȘI NUCI

BISCUIȚI CU NIMIC (fără gluten, fără lactoză și fără zahăr)

BISCUIȚI FĂRĂ ZAHĂR (dar cu îndulcitor)

COOKIES cu ciocolată albă și merișoare

CIOCOLATĂ DE CASĂ